ONFK 2016

Het Fanfare Collectief heeft meegedaan tijdens het ONFK in Drachten. Verplicht werk tijdens dit evenement was Armeense Rapsodie #3 van Alexander Comitas. Het Fanfare Collectief behaalde 89 punten en een zesde plaats. Bekijk hier de opname van de live registratie:

VLOF 2016

Het Fanfare Collectief is 13 maart 2016 afgereisd naar Heist-op-den-Berg in Vlaanderen voor VLOF 2016. Tijdens het evenement werd een mooie 4e plaats behaald en was daarmee de beste Nederlandse deelnemer

Ingespeeld werd met Fanfare for Westenholte van Harrie Janssen. Daarna werd het verplichte werk, Aura van Wouter Lenaerts gespeeld. Een bijzonder drie-delig, symfonisch werk gespeeld in een opstelling zoals die van een symfonieorkest.
Kijk en luister hieronder de opname van de registratie van Aura door Het Fanfare Collectief, onder leiding van Jurgen Nab.

Naast Aura stond Armeense Rapsodie #3 van Alexander Comitas op het programma in voorbereiding op het ONFK waaraan ook deelgenomen zou gaan worden. Hieronder is de opname van de 'try-out' te beluisteren: